Keress bátran!

Elérhetőségeink :

Legénybúcsú és tankvezetés?

Mi más kovácsolhatná össze a céges csapatot, mint egy életre szóló élmény?

A megoldás egyszerűbb mint gondolná!

Utoljára lehet nagy legény a vőlegény

Ha szeretnétek, hogy a vőlegény egy életre szóló élménnyel gazdagodjon és ebből ti sem szeretnétek kimaradni, kezdjétek nálunk a legénybúcsút!

Mielőtt elkezdenétek az alapozást

Gondoljatok arra, hogy hány ezer kg szeretnétek megmozgatni ami komoly felelősséggel jár. Ti sem szeretnétek, hogy a legemlékezetesebb nap véget érjen!

Ez olyan öröm amit a kedves pár sem tud adni

Ha szeretnétek egy olyan örömet okozni a vőlegénynek / menyasszonynak amit párja garantáltan nem tud megadni neki, akkor jó helyen jártok!

Jó esetben egy embernek élete során csupán egyszer adatik meg, hogy a saját legénybúcsúján részt vehessen. Ezt a napot mindenképp felejthetetlenre igyekszik tervezni a baráti társaság, hogy a végére ez mennyire sikerül, az már a kreativitás és a bevitt alkoholmennyiség függvényes is lehet.

A program keretein belül egy gyorstalpaló folyamán megtanítjuk vezetni a vőlegényt/menyasszonyt, hogy utána ő uralhasson egy előre kiválasztott nagyvasat! A vezetés alatt természetesen lehet kísérőként csatlakozni, szurkolni és élvezni az akár 40 000 köbcentis V12 duruzsolását. Utána pedig mi visszük el a teljes csapatot egy igazi “rodeóra”, aminek a keretein belül megláthatjátok, hogy mit is tud egy ilyen nagyvas.

Természetesen itt még nincs vége, hisz a program része kiállításunk és parkunk teljes bejárása is, az ott elérhető minden kiállított tárgy megtekinthető, hagyunk időt fotózni is.

Egy dolgot várunk el: JÓZANON érkezzetek a programra!

Keressen minket bizalommal

Írjon nekünk üzenetet, vagy keressen személyesen!

Bármilyen kérdése is lenne forduljon hozzánk és kollégáink eligazítják Önt a tankok világában!

Itt is megtalál minket:

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Gyakran felmerült kérdések

FAQ

◾️ Ha TANKVEZETÉSre jössz, akkor mindenképp, egyéb programok nyitvatartási időn belül elérhetőek!

◾️ Kártyával elővételben és a helyszínen is tudsz fizetni, SZÉP kártyával pedig partnereink valamelyikénél tudsz utalványt vásárolni. Ezt célszerű előzetesen megtenni!
 

◾️ Igen, igyekszünk mindent úgy felújítani, hogy az működjön! Ez alól eddig a “tárlatban” egyedül a MIG 21 volt kivétel

◾️ Alapfeltétel egy B kategóriás jogosítvány/vezetési gyakorlat (személyautóra) megléte, így a válasz: 17-18 év felett!

◾️ Ajánlott és célszerű valami lazább, “játszós ruhában” érkezni, ha vezetnél, akkor a zárt cipő kötelező!

◾️ Nem, minket a gépek szeretete nyűgözött le, immár 15 éve. Apa és fia vagyunk, akik gyűjtik ezeket a relikviákat. Semmilyen katonai szervezet, csoport részét nem képezzük!

◾️ Semmire, minden gép eredeti, legfeljebb felújított, vagy részben felújított motorral fut!

◾️ Jellemzően tavasz vége/nyár elejétől késő őszig!
◾️ Ha 14 év alatt van szülői felügyelet, akkor nincs korhatárbeli megkötés! Fontos tudni, hogy a gyerekek a hang-és zajhatásoktól megijedhetnek, ezt igyekszünk a helyszínen előre szűrni és szükség esetén akár fülvédőt biztosítani!
Nincs ajándékötleted?

Szerezd be a különleges élményt kedvelő barátodnak a tökéletes ajándékot, és ajándékozd meg egy tankvezetés élményével, hogy emlékezetessé tegye az idei karácsonyát!